ایران هم در لیست سیاه اتمی آمریکا پس از روسیه و چین

 

اسناد ارایه شده حاکی از ‌این است که آمریکا برنامه حمله هسته‌ای به هفت کشور شامل چین، روسیه، ‌ایران و کره شمالی را در نظر دارد. ولادیمیر پوتین اعلام کرد: نیروهای اتمی روسیه باید برای هرگونه واکنش به هر متجاوزی به این کشور حاضر باشند

هفته گذشته از مرکز فرماندهی استراتژیک آمریکا، اسنادی به بیرون درز کرده که برنامه‌های جدی، مبنی بر بمباران کشورهایی که در زمینه هسته‌ای فعالند، دارد و کشورهای‌ ایران و کره شمالی، جزو ‌این اهداف هستند.

هرچند برخی این موضوع را چندان جدی تلقی نکردند، اما واکنش رئیس‌جمهور روسیه مبنی بر آماده‌باش نیروهای اتمی این کشور، از جدیت آن حکایت دارد.

بنا بر 26 صفحه از 123 صفحه اسناد طبقه‌بندی شده که هم‌اکنون به وسیله «‌هانس کریستنسن»، دانشمند هسته‌ای آمریکا و عضو فدراسیون دانشمندان آمریکایی در زمینه برنامه استراتژیک جنگ هسته‌ای آمریکا، درز کرده، شوک بزرگی به جامعه جهانی وارد آمده و نخستین اقدام پیشگیرانه از آن، توسط ولادیمیر پوتین ابراز شده است.

روز سه‌شنبه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد: نیروهای اتمی روسیه باید برای هرگونه واکنش به هر متجاوزی به این کشور حاضر باشند و هشدار داد، مسکو نباید به تحرکات ناتو بی‌تفاوت باشد.

به گزارش «رویترز» از مسکو، پوتین در جمع ژنرال‌های ارشد خود و تنها دو هفته پیش از انتخابات پارلمانی 2 دسامبر گفت: اتحاد نظامی ناتو، نیروهایش را به مرز روسیه نزدیک کرده است.
پوتین گفت: «ما نمی‌توانیم به خودمان اجازه دهیم در برابر این قدرت‌نمایی‌ها بی‌تفاوت بمانیم».
وی تأکید کرد: نیروهای اتمی استراتژیک روسیه و موشک‌های دوربرد آنها باید برای نشان دادن واکنش مناسب به هر متجاوزی آماده باشند.

برنامه حمله هسته‌ای، گزینه‌ای است در پاسخ به کشورهایی که از نگاه واشنگتن به دنبال سلاح‌های کشتار جمعی هستند؛‌ این برنامه، سریعا پس از واقعه یازده سپتامبر از سوی کاخ سفید تدوین شد.
این اسناد مهم، بر حمله هسته‌ای علیه چین و روسیه تمرکز داشت، اما جزییات آن منتشر نشده است. همچنین کشورهایی که به «دولت‌های منطقه‌ای» معروفند، در ‌این لیست قرار دارند.
کریستنسن، دانشمند آمریکایی می‌گوید: با توجه به مشخصاتی که از سه تصویر مورد اشاره در ‌این برنامه حمله هسته‌ای مشهود است و جای هیچ‌گونه تردیدی در آن نیست، مشخص است که دولت‌های منطقه‌ای، چه دولت‌هایی هستند.

یکی از ‌این تصاویر، موشک «تئو پدنگ» کره شمالی و تصویر دوم یک موشک «اسکاد.بی» را نمایش می‌دهد که دوازده کشور ‌این موشک را در اختیار دارند.

کریستنسن می‌گوید: در سال 2003 نیروی هوایی آمریکا اعلام نمود دوازده کشوری که موشک‌های «اسکاد.بی» دارند، شامل ‌ایران، کره شمالی و لیبی جزو دشمنان آمریکا هستند.
او همچنین می‌گوید: ماهنامه گزارش هسته‌ای آمریکا می‌نویسد که ‌ایران، عراق، لیبی، کره شمالی و سوریه کشورهایی هستند که واکنش سریع نسبت به یک عملیات حمله هوایی آنها مد نظر بوده است.

اما به ‌رغم ارایه ‌این اسناد، دولت آمریکا در سه سال گذشته، تغییرات مهمی را در ارتباط با ‌این کشورها ‌ایجاد نموده است، از جمله ارتباط از راه مجاری دیپلماتیک با کشور لیبی تا ‌این کشور برنامه سلاح‌های کشتار جمعی خود را برچیند. آمریکا همچنین به دنبال یک راهکار دیپلماتیک با کره شمالی است تا از طریق شش کشور بتواند با ‌این کشور به توافقی دست پیدا کند.

اما اسناد ارایه شده و گزارش‌های دیگر، حاکی از ‌این است که آمریکا برنامه حمله هسته‌ای به هفت کشور شامل چین، روسیه، ‌ایران و کره شمالی را در نظر دارد.

www.tabnak.ir