به ایرانی ها موشک ضد هوایی ندهید تا بتوانیم بمباران شان کنیم!

 منابع رسانه ای و خبری اسراییل اعلام کردند که هیاتی اسراییلی فردا به مسکو سفر می کند تا جلوی فروش سامانه ضدهوایی پیشرفته روسی "اس 300"را به ایران بگیرد.

روزنامه "هاآرتص"چاپ اسراییل ضمن اعلام نگرانی اسراییل از خرید سامانه ضدهوایی اس 300 روسی از سوی ایران نوشت: ژنرال "آموس گیلاد"رییس دایره امنیت دیپلماتیک وزارت دفاع اسراییل تلاش خواهد کرد تا در این سفرمقامات نظامی و سیاسی روسیه را از فروش این سامانه ضد موشکی به ایران بازدارد .

مقامات اسراییل معتقدند خرید این موشک های ضد هوایی از سوی ایران حمله هوایی اسراییل به تاسیسات هسته ای ایران را پیچیده و سخت خواهد کرد.

گیلاد در جریان سفر دو روزه خود به مسکو با رییس ستاد مشترک ارتش روسیه،رییس سازمان اطلاعات روسیه و دیگر مقامات نظامی و امنیتی روسیه دیدار خواهد کرد و ضمن اعلام نارضایتی اسراییل از فروش سامانه ضد هوایی روسیه به ایران درباره نگرانی تل آویو از ارسال اسلحه های ساخت روسیه از طریق رژیم سوریه به گروه حزب الله لبنان نیز با مقامات نظامی و اطلاعاتی روسیه ،رایزنی خواهد کرد.

تلاش ها و تبلیغات رسانه ها و سیاست مداران اسراییلی علیه خرید سامانه ضد هوایی اس 300 روسی از سوی ایران در حالی است که بنا به گفته خود آنها استقرار این سامانه نظامی وآموزش پرسنل مورد نیاز برای آن 3 سال زمان می برد در حالی که اسراییلی ها مدعی اند که ایران تا پایان سال 2009 قادر خواهد بود بمب اتم تولید کند. بنابراین اگر دو تحلیل فوق در کنار یکدیگر قرار گیرد معنایی که از آن برداشت می شود این است که این سامانه ضد هوایی در صورتی که رژیم اسراییل بخواهد در سال آتی به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند به طور کامل عملیاتی نخواهد بود.

در ماه اکتبر(مهر ماه)سال جاری نیز ایهود اولمرت سرپرست نخست وزیری اسراییل به مسکو سفر کرد تا مقامات روسی را از فروش سامانه ضد هوایی اس 300 به ایران و احتمالا سوریه بازدارد اما این سفر وی نتیجه بخش نبود و حتی ولادیمیر پوتین همتای روس اولمرت به بهانه جشن تولدش و خروجش از شهر مسکو همتای اسراییلی را به حضور نپذیرفت.

هر چند که مقامات روسیه نیز تا کنون به صراحت از فروش این سامانه نظامی به ایران سخن نگفته اند و گاه مواضع متناقضی از سوی مقامات سیاسی و نظامی روسیه درباره فروش سامانه اس 300 به ایران شنیده می شود.
مقامات مسکو همانند ساخت و راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر در زمینه فروش این سامانه نظامی به ایران نیز مواضع متناقضی می گیرند و هنگامی که زیر فشار محافل غربی قرار دارند مواضعی اتخاذ می کنند که خوشایند آنها باشد و نگرانی های آنها را رفع کند و هنگامی که رقابت یا اختلاف شان با غرب بالا می گیرد اعلام می کنند که همکاری های سیاسی و نظامی خود با کشورهای مخالف غرب در منطقه (از جمله سوریه و ایران) گسترش خواهند داد.

پس از بحران گرجستان و بالا گرفتن تنش سیاسی و نظامی غرب با روسیه، مسکو اعلام کرد که سامانه ضد هوایی اس 300 را علاوه بر ایران در اختیار سوریه نیز قرار خواهد داد. اما "آندری نسترنکو"سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پس از آن اعلام کرد که روسیه این سامانه های نظامی را در اختیار کشورهایی چون ایران و سوریه قرار نخواهد داد.

وی افزود که روسیه در فروش سلاح به دیگر کشورها امنیت بین الملل و ملاحظات ژئو پلتیک و استراتژیک را مد نظر قرار می دهد و اگر فروش سلاحی به یک کشور خاص باعث بر هم خوردن توازن قوا و صلح و ثبات منطقه همجوار آن کشور گردد از فروش سلاح خودداری می کند.

این در حالی است که سامانه اس 300 یک سامانه پدافندی و دفاعی است .اما مقامات نظامی و سیاسی اسراییل و غرب معتقدند با توجه به اینکه ایران به فعالیت های حساس اتمی خود ادامه می دهد در اختیار قرار دادن این سامانه ضد هوایی پیشرفته به ایران بر هم زننده صلح و امنیت بین المللی است چرا که این سامانه ضد هوایی از تاسیساتی دفاع خواهد کرد که نتیجه و محصول فرایند تولیدات آن بمب اتم(!) خواهد بود که صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید می کند.

این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده و ساخت سلاح هسته ای را در قاموس دکترین امنیت ملی جمهوری اسلامی نمی دانند.

سامانه ضد هوایی اس 300 دارای شعاع عملیاتی 150 کیلومتری است و قادر است دهها هدف را به طور همزمان در فاصله 300 هزار متری زمین هدف قرار دهد.