بهرهبرداری از پایانه جدید و اصلی فرودگاه تبریز با هشت هزار و ۵۰۰متر مربع و تجهیزات و امکانات مدرن روزپنجشنبه باحضور وزیر راه و ترابری آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در آیین افتتاح این پایانه اعلام شد: فرودگاه تبریز، نخستین فرودگاه در کشور است که با تجهیز به آخرین و پیشرفتهترین تجهیزات و امکانات موفق به کسب سامانه مدیریتی سری ایزو از کشورهای سوییس و فرانسه شده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی فرودگاههای کشور گفت: در بین ۳۶پروژه بهره- برداری شده در فرودگاه تبریز، بهرهبرداری از پایانه اختصاصی حج با چهار هزار مترمربع و پایانه مستقبلین حجاج در میدان حج با سه هزار متر مربع به همراه مسجدی با ۴۵۰مترمربع برای مسافران از مهمترین پروژهها بودهاست.
محمد کتابچی افزود: چهار پروژه دیگر نیز در زمان حاضر در دست اجرا قرار دارد که با تکمیل آنها تا پایان سال جاری تعداد پروژههای به بهره برداری رسیده در فرودگاه تبریز به ۴۰مورد افزایش خواهد یافت.
وی از استانداری آذربایجان شرقی و مدیران فرودگاه تبریز به دلیل تلاش برای کوتاه کردن مدت اجرایی پروژههای بهرهبرداری شده قدردانی کرد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این آیین با قدردانی از پیشرفت مطلوب پروژههای وزارت راه و ترابری در استان خواستار موافقت این وزارتخانه با ایجاد پایانه پروازهای بینالمللی عبوری غرب کشور در تبریز شد.
محمد معمارزاده گفت: براساس برآوردهای اولیه برای ایجاد این پروژه ۱۵ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که ۵۰درصد آن از محل اعتبارات استانی تامین شده و در صورت انعقاد قراردادهای لازم در اختیار پیمانکار مربوطه قرار خواهد گرفت.
وی همچنین از همکاری کلیه مسوولان مربوطه، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی در جهت رفع مشکلات و موانع اجرایی پروژههای مربوط به وزارت راه و ترابری در استان قدردانی کرد.
مدیرکل فرودگاه تبریز نیز در این آیین گفت: سالن پایانه تبریز با ۳۶ پروژه دیگر با ۱۳هزار مترمربع در حالی به بهرهبرداری میرسد که در کوتاه ترین زمان ممکن یعنی فقط ۱۸ماه از آغاز عملیات اجرایی آنها گذشته است.
مهدی حمیدانپور، خواستار اصلاح روشهای صدور مجوز برای ورود مسافران و همراهان به فرودگاههای کشور توسط انتظامات فرودگاه شد.
به گفتهی وی، سزاوار نیست مسافران وارده به پایانههای فرودگاه دو بار مورد تجسس قرار گیرند و لازم است در ورود به پایانه در جهت رفاه حال آنان در بدو ورود مورد تجسس قرار نگیرند.
گزارش خبرنگار ایرنا حاکیست: در این آیین ۳۶پروژه با ۱۳هزار مترمربع ساخت و ساز در مجموعه محدوده فرودگاه تبریز افتتاح شد.
فرودگاه تبریز در زمره هشت فرودگاه بینالمللی کشور و در زمره یک هزار و ۵۰۰فرودگاه بینالمللی جهان قرار دارد و از نظر قدمت دومین فرودگاه قدیمی کشور بعد از فرودگاه مهرآباد تهران محسوب میشود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو درمجلس شورای اسلامی نیز در این آیین خواستار توجه جدی وزارت راه و ترابری نسبت به اجرایی شدن طرحهای راهسازی در استان آذربایجان شرقی شد.
رضا رحمانی گفت: متاسفانه راه مناسبی در این استان که مرکز دو استان آذربایجان شرقی و اردبیل را به یکدیگر پیوند دهد، وجود ندارد و لازم است وزارت مربوطه در این رابطه اقدام عاجل به عمل آورد.
وی همچنین خواستار افزایش تعداد پروازهای فرودگاه تبریز شد.
رحمانی یادآور شد: همزمان با بهرهبرداری از پایانه جدید فرودگاه تبریز پایگاه منطقهای شرکت آسمان در این فرودگاه استقرار مییابد.
با انجام این امر برای حداقل دو هزار نفر بهصورت مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد. وزیر راه و ترابری پیش از ظهر پنجشنبه برای شرکت در آیین بهره برداری از ۳۶پروژه عمرانی فرودگاه تبریز به این شهر وارد شد
با سلام افتتاح طرحهای جدید در تبریز اگرچه خوب است اما با کندی صورت می پذیرد اما جا دارد تا از مسئولین فرودگاه تبریز برای گسترش این سازمان تشکر کرد البته با توجه به اینکه تبریز بیشتر به صورت شرقی-غربی گسترش می یابد بهتر است در فکر احداث فرودگاه بزرگتر و مجهز تر در شرق تبریز بود چرا که اکثر استفاده کنندگان سفر هوایی از مناطق شاه گلی یاغچیان و ولی عصر می باشند
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
با سلام
افتتاح طرحهای جدید در تبریز اگرچه خوب است اما با کندی صورت می پذیرد اما جا دارد تا از مسئولین فرودگاه تبریز برای گسترش این سازمان تشکر کرد البته با توجه به اینکه تبریز بیشتر به صورت شرقی-غربی گسترش می یابد بهتر است در فکر احداث فرودگاه بزرگتر و مجهز تر در شرق تبریز بود چرا که اکثر استفاده کنندگان سفر هوایی از مناطق شاه گلی یاغچیان و ولی عصر می باشند