مجله هوایی

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتراوج بگیری کوچکتر دیده می شوید

مجله هوایی

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتراوج بگیری کوچکتر دیده می شوید

موشک حمل‌ کننده‌ی ماهواره‌ای ایران به زودی پرتاب می‌شود

بروجردی:
موشک حمل‌ کننده‌ی ماهواره‌ای ایران به زودی پرتاب می‌شود
اگر بخواهیم به اقتدار برسیم باید هزینه‌های آن را بپردازی



"به همت دانشمندان جوان ایرانی موشک حمل کننده ماهواره‌ای ایران آماده شده است و به زودی پرتاب می‌شود".

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از مرکز خبر حوزه، علاءالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب در جلسه فضلا و طلاب بروجردی در قم گفت: تنها راه حل خروج از وضعیت هسته‌یی ایران، مذاکره است.

وی با بیان اینکه "غربی‌ها اصلا فکر نمی‌کردند جمهوری اسلامی بتواند به چرخه تولید سوخت هسته‌یی دست یابد"، گفت: اکنون در جایگاه مطلوبی قرار داریم و برای رسیدن به شرایط بهتر و رسیدن به جایی که نتوانند به ما حرف زور بگویند، باید ناملایمات سیاسی، فشارهای بین‌المللی و اهرم‌هایی مانند قطعنامه شورای امنیت را بپذیریم و این راه پر از سنگلاخ را طی کنیم، در غیر این صورت باید در صف‌ طولانی کشورهای تابع اراده‌ی بوش بایستیم.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، با اشاره به نرمش جمهوری اسلامی در مذاکرات سال‌های اخیر خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: نتیجه این دیپلماسی این بود که آقای البرادعی دوبار در گزارش رسمی خود، عدم انحراف ایران از مقررات آژانس را مورد تایید قرار داد و این کار در واقع حکم تبرئه جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه غربی‌ها خواهان حداقل تعلیق 10 ساله فعالیتهای هسته‌یی ایران بودند، اظهار داشت: متوسط سنی دانشمندان ما در این عرصه بین 30 تا 35 سال است. آیا می‌شود یک جوان فعال، پرانرژی و متفکر 10 سال دست روی دست بگذارد؟ این دقیقا به معنای فروپاشی بنیه‌ی علمی یک کشور است.

علاءالدین بروجردی تاکید کرد: قرار نیست درجا بزنیم و هرچه غرب و آمریکا گفتند قبول کنیم، بلکه اگر بخواهیم به اقتدار برسیم باید هزینه‌های آن را بپردازیم، کما اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون در عرصه‌های مختلف دفاع مقدس مبارزه با مواد مخدر و دیگر عرصه‌ها ده‌ها هزار شهید تقدیم کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه "آمریکا و غرب در صورت تعطیل کردن تحقیقات هسته‌یی ایران هم دست‌بردار نخواهند بود" گفت: آن وقت خواهند گفت، موشک‌هایتان را هم باید جمع کنید، یعنی جمهوری اسلامی را به کشوری که توان مقابله و دفاع از خویش را ندارد تبدیل کنند، لذا اگر در خاکریز اول مقاومت نداشته باشیم، قصد فتح خاکریزهای بعدی را هم خواهند کرد.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، راه‌اندازی زنجیره‌ی سه هزار تایی سانتریفوژ را عامل تثبیت توانمندی هسته‌یی کشور ارزیابی و تصریح کرد: غربی‌ها وقتی احساس کنند که توان هسته‌یی در کشور ما تثبیت شده است، ناگزیر به مذاکره خواهند شد، زیرا آنها می‌دانند اگر بخواهند با فشار یک‌طرفه با جمهوری اسلامی برخورد کنند، در نهایت ایران از NPT خارج خواهد شد واین چیزی است که آنها از آن ابا دارند.

وی افزود: آنها تجربه‌ی کره شمالی را دارند که فشار یک طرفه منجر به ساختن بمب هسته‌یی توسط این کشور و آزمایش آن شد، لذا از قطعنامه شورای امنیت تنها به عنوان اهرم فشار در مذاکرات خود بهره می‌برند، کما اینکه ما هم از مسایلی چون شرایط منطقه، موقعیت ایران و... به عنوان اهرم فشار استفاده می‌کنیم.

علاء‌الدین بروجردی با اشاره به اینکه دولت بلافاصله پس از قطعنامه شورای امنیت در بیانیه‌ای بر سرعت راه‌اندازی زنجیره سه هزار تایی سانتریفوژ تاکید کرد، گفت: بعد از صدور قطعنامه، دبیرکل جدید سازمان ملل متحد، اروپاییان، چین و روسیه در پیامهای جداگانه‌ای برای مذاکره با جمهوری اسلامی پیغام دادند و حتی در بندهای نهایی قطعنامه هم به مذاکره اشاره شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ همه جانبه علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با بیان اینکه "باندهای عظیم مافیایی با سرمایه‌های میلیاردی وارد عرصه‌ی ورود و توزیع مواد مخدر میان جوانان ایران شده‌اند"، گفت: امروزه سومین تجارت جهانی، تجارت مواد مخدر است و اگر در مقابله با باندهای مواد مخدر کوتاهی کنیم، جوانان ما در منجلاب فساد گرفتار خواهند شد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه "از زمان حضور آمریکا و انگلیس در افغانستان تولید مواد مخدر در این کشور از چهار هزار تن به شش تا هشت هزار تن تبدیل شده است"، گفت: امنیت خاطر باندهای مواد مخدر موجب جری شدن آنها در فعالیت خانمان‌سوزشان می‌شود.

وی با انتقاد از اجرا نکردن حکم اعدام متخلفان پرونده‌های توزیع مواد مخدر گفت: با باندهای توزیع مواد مخدر باید بی‌رحمانه برخورد کرد و این در حالی است که در بازدید اخیر از برخی زندان‌ها، شاهد 300 محکوم به اعدام در این زمینه بودیم که با گذشت دو سال از صدور احکامشان، هنوز اعدام نشده بودند.

علاءالدین بروجردی افزود: کسی که خروار خروار مواد مخدر در کشور وارد و توزیع می‌کند و به جوانان عزیز و خانواده‌های آنها رحم نمی‌کند، بدون تردید مفسد فی‌الارض است.

وی مفاسد اجتماعی ناشی از مواد مخدر مصنوعی و شیمیایی را بسیار بیشتر از مواد مخدری چون تریاک دانست و اظهار داشت: متاسفانه این مواد که در قالب قرص‌ عرضه می‌شوند، آثار تخریبی فیزیولوژیکی بیشتری دارند، سهل‌الوصول‌ترند و به راحتی در یک کارگاه کوچک قابل تولیدند.

علاء‌الدین بروجردی، با بیان اینکه اکثر زندانیان کشور را افراد معتاد تشکیل می‌دهند، گفت: چون راهی پیش روی اینها در زندان نیست، به سرنگ مشترک روی می‌آورند، لذا زندانهای کشور تبدیل به یکی از اماکن مهم گسترش بیماری ایدز شده است.

وی همچنین با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، وظیفه روحانیت را در این عرصه مهم ارزیابی و اشاره کرد: هم اکنون «ویسکی» تولید شده در پاریس به فاصله کمتر از یک ماه در تهران عرضه می‌شود و به توزیع‌کننده تضمین می‌دهند که پولش را بعد از فروش به آنها بدهد و حتی اگر در مواقعی توسط ماموران ضبط شد، خسارتش را جبران می‌کنند و در صورت دستگیری شخص نیز هزینه‌ خانواده‌اش را می‌دهند و برای آزادی‌اش تلاش می‌کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد