مجله هوایی

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتراوج بگیری کوچکتر دیده می شوید

مجله هوایی

در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتراوج بگیری کوچکتر دیده می شوید

خشم آمریکا و اسرائیل از تصمیم جدید روس ها(بازتاب های جهانی)

تحویل سامانه موشکی S-300 روسیه به ایران: یک نفع دوجانبه
روسیه موافقت کرده که پنج مجموعه S-300PMU-1 به ارزش 800 میلیون دلار را به ایران تحویل دهد...خرید این سامانه ها برای ایران کاملا منطقی است و در راستای سیاست بروزرسانی سیستم دفاع هوایی آن صورت می گیرد... هدف روسیه مقابله با طرح های آمریکا در مورد اقدام نظامی در خاورمیانه است
 روزنامه کومرسانت در گزارشی با اشاره به اظهارات اخیر سردار مصطفی محمد نجار وزیر دفاع مبنی بر آمادگی روسیه برای تحویل سامانه موشک های ضد هوایی "اس – 300" به ایران تحت یک چارچوب زمانی معین نوشت: "فروش این سامانه به ایران قطعا تنش های جدیدی در روابط مسکو و واشنگتن ایجاد خواهد کرد."

 این روزنامه روسی اعلام کرد: "شرکت صادرات تسلیحات روسیه – روزو برون اسکپورت – درباره این اظهارات توضیحی نداده و در عین حال آن را رد نیز نکرده است."

وزیر دفاع ایران روز چهارشنبه گفت: "تحت یک قرارداد منعقده با روسیه این کشور سامانه های اس 300 را تحویل ایران خواهد داد که چارچوب زمانی تحویل این سامانه ها به زودی اعلام می شود."

این دومین قرارداد بزرگ روسیه با ایران در خصوص سامانه های دفاع هوایی – پس از تحویل سامانه های تور ام یک - در طول سال های اخیر محسوب می شود و تحلیلگران معتقدند روسیه بدین نحو در حال مقابله با طرحهای مداخله جویانه نظامی آمریکا در خاورمیانه است.

منابع آگاه در گفت و گو با کومرسانت اظهار داشتند: "روسیه موافقت کرده که پنج مجموعه S-300PMU-1 به ارزش 800 میلیون دلار را به ایران تحویل دهد."

یک مقام صنایع نظامی گزارش داد: این قرارداد تاکنون امضا نشده اما مذاکرات در مراحل نهایی قرار دارد.

وی در عین حال گفت: " سامانه S-300PMU-1ممکن است از داخل زرداخانه نیروهای مسلح روسیه پس از اصلاحات لازم به ایران فروخته شود."

تهران هفته گذشته میزبان نشست کمیسیون بین دولتی ایرن و روسیه درباره همکاری های نظامی و فنی بود که در جریان آن میخائیل دمیتریف، رییس سرویس همکاری نظامی و فنی فدرال روسیه اعلام کرد: "کشورش آماده همکاری با ایران در زمینه نظامی است" و اضافه کرد: " این مساله برای حفظ توان قوا در منطقه الزامی است."

ارتباطات بین تهران و مسکو در زمینه همکاری نظامی و فنی در اوایل 2004 رشد سریعی یافت.

در این سال ایران خواهان کمک روسیه در ایجاد یک سامانه دفاع موشکی شد و مسکو نیز استفاده از سامانه های S-300PMU-1 برای دفاع از پایتخت – تهران – و چهار منطقه دیگر شامل مرکز صنعتی اصفهان، پایگاه اصلی نیروی دریایی در بندرعباس، نیروگاه بوشهر و پایانه های نفتی آبادان و خرمشهر را به طرف ایرانی پیشنهاد داد.

به نوشته کومرسانت قرارداد تحویل S-300PMU-1 به ایران پیشتر قرار بود در مارس 2006 به امضا برسد اما مسکو در ژانویه 2006 در اعتراض به پیشرفت ایران بر برنامه هسته ای مذاکرات را رها کرد.

روسیه امیدوار بود که این مجموعه های S-300PMU-1 را به الجزایر بفروشد اما تنش های اخیر در روابط روسیه و الجزایر مانع از اجرای این قرارداد شد. بنابراین اکنون ایران محتمل ترین گزینه برای خرید این سامانه ها به شمار می رود.

واشنگتن پیشتر به سردی با تحویل سامانه های "تور ام یک" روسی به ایران برخورد کرد. این در حالی است که برد این موشک ها محدود به 12 کیلومتر و صرفا قادر به شناسایی و انهام اهدافی تا ارتفاع 6 کیلومتری است.

با این حال برد موشک های S-300PMU-1 به 300 کیلومتر می رسد و در عین حال قادر به انهدام اهدافی در ارتفاع 27 کیلومتری است. این موشک ها برخلاف موشک های "تورم ام یک" قادرند جنگنده بمب افکن های آمریکایی را به سادگی هدف قرار دهند.

برپایه این گزارش تحلیلگران مستقل بر این باورند که تحویل سامانه های اس 300 به ایران اولا نیازهای این کشور و ثانیا راهبردهای سیاست خارجی روسیه را تحقق می بخشد.

"ماکسیم پیادیشکین" سردبیر نشریه هوا و فضای "روسیه/سی آی اس آبزرور" گفت: "خرید این سامانه ها برای ایران کاملا منطقی است و در راستای سیاست بروزرسانی سیستم دفاع هوایی این کشورصورت می گیرد."

وی افزود: "از سوی دیگر این قرارداد متناسب با راهبرد شرکت صادرات تسلیحات روسیه است."

"ایوان سافرانچوک" مدیر موسسه امنیت جهانی در مرکز مسکو نیز اظهار داشت: "روسیه در ارتقای قابلیت های دفاعی ایران و سوریه ثابت قدم است و هدف از آن مقابله با طرح های آمریکا برای اقدام نظامی در خاومیانه محسوب می شود."

وی افزود: "مسکو به محض اینکه احساس کند که آمریکا ممکن است نهایتا تصمیم به حمله به ایران بگیرد سعی خواهد کرد با هدف کاهش تنش ها ایران را به ادامه همکاری با آژانس انرژی هسته ای درباره فعالیت های اتمی خود متقاعد سازد."
 
رایزنی وزیر خارجه رژیم اسرائیل با مقامات روسی درباره ایران
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی ماه آتی میلادی به منظور گفتگو درباره تصمیم اخیر روسیه در ارسال سوخت هسته ای و فروش سامانه دفاع موشکی به ایران به مسکو سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام ارشد دیپلماتیک این رژیم که خواست نامش فاش نشود، شب گذشته در گفتگو با خبرگزاری فرانسه با بیان این مطلب افزود: پیش بینی می شود که "زیپی لیونی" در اواسط ماه ژانویه و پس از دعوت اخیر"سرگئی لاوروف" همتای روسی خود به مسکو برود.

بر پایه این گزارش، لیونی نگرانی مقامهای این رژیم را درباره تصمیم مسکو در تهیه سوخت برای تهران برای نیروگاه بوشهر مطرح خواهد کرد.

وی همچنین تلاش خواهد کرد تا نگرانی رژیم صهیونیستی را درباره تصمیم اخیر روسیه مبنی بر فروش سامانه موشکی به ایران منتقل کند و به زعم خود مدعی شود که این اقدام می تواند ایران را برای ادامه برنامه هسته ای آن تشویق کند.

روز گذشته سردار سرتیپ "مصطفی محمدنجار" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران به حضور دراجلاس چهارم کمیسیون مشترک دفاعی بین ایران و روسیه اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس توافقات انجام شده سامانه S-300 به زودی به ایران تحول داده خواهد شد.

روسیه روز یکشنبه 25 آذر، نخستین محموله سوخت هسته ای نیروگاه بوشهر را پس از چندین بار تاخیر به ایران تحویل داد تا راه برای راه اندازی نیروگاه یک هزار مگاواتی بوشهر مهیا شود. مقامهای روسیه گفته اند تحویل سوخت هسته ای به ایران شش ماه قبل از راه اندازی آن صورت خواهد گرفت، اما زمان دقیقی را برای راه اندازی آن اعلام نکرده اند.

واکنش آمریکا به فروش سامانه دفاعی S-300 روسیه به ایران
کاخ سفید شب گذشته بدون دلیل از فروش سامانه دفاع موشکی S-300 روسیه به ایران ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، " اسکات استانزل" یکی از سخنگویان کاخ سفید از کراوفورد تگزاس که " جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا در مزرعه اش واقع در آنجا تعطیلات پایان سال خود را می گذارند، گفت:" ما نگران فروش چنین سلاحهایی به ایران و دیگر کشورهایی که برای ما نگران کننده هستند، هستیم."

بر پایه این گزارش، روسیه پیشتر با تحویل سامانه دفاع موشکی TOR-M1 به تهران واشنگتن را ناامید کرده بود.

آمریکا از روسیه خواسته تا فروش این سیستمها به ایران را لغو کند ، چرا که به زعم خود ادعا می کند که در حالی که شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریمهایی را علیه صنعت موشکهای بالستیک ایران به عنوان بخشی از اقدامات علیه برنامه هسته ای آن اعمال کرده، فروش آنها یک اشتباه است.

روز گذشته سردار سرتیپ "مصطفی محمدنجار" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران به حضور در اجلاس چهارم کمیسیون مشترک دفاعی بین ایران و روسیه اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس توافقات انجام شده سامانه S300 به زودی به ایران تحول داده خواهد شد.

وی همچنین به این مسئله اشاره کرد که تا کنون هیچ گونه بحثی در زمینه خرید جت های جنگی از چین نداشته ایم.

نظر وبلاگ:مسلما آمریکایی ها و اسرائیلی ها باید ناراحت باشند زیرا مانعی در جهت خواسته های استبدادی خود می بینند زیرا فضای ایران را برای جولان جنگنده ها و هواپیماهای بی سرنشین جاسوسی خود نا امن می پندارند به قول بزرگی آنها عصبانی باشند و از این عصبانی بودن خود بمیرند.مسئولان کشور نیز باید با ادامه رایزنی های خود با روسیه جلوی خرابکاری دشمنان را گرفته و فتنه ها را از دست یاوه گویان بگیرند هرچند بهتر بود وزیر دفاع کشورمان این خبر را اینگونه اعلام نمی کرد و زمانی که این سیستم ها به ایران می رسید و مثلا در یک رزمایش یا رژه به نمایش در می آمد تا چشم بیگانگان را کور و ازدخالت های آنان در مختل کردن قرار داد جلوگیری شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد